emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
11.08.2020, 16:52

Resurse webJurnale si biblioteci medicale

 • Acta Medica Transilvanica (1,046)
  Revista fondata īn 1996 de catre Centrul de Sanatate Publica Sibiu, cu aparitie trimestriala constanta, creditata de Colegiul Medicilor din Romānia si aflata īn evidenta C.N.C.S.I.S.
 • Medic.Ro (1,190)
  Revista de informare medicala, cu sectiuni (site-uri) variate afiliate pentru principalele specialitati medicale.
 • Medscape (924)
  web directory medical
 • Pharmakon (865)
  Pharmakon este o publicatie special conceputa sa raspunda cerintelor tuturor celor implicati in domeniul medical si farmaceutic.

  Sectiunile revistei sunt: Stiri, Profilaxie, Profil, Nutritie, Farmacologie, Lex, Marketing si Prezentare de Produs.

  Cuprins: stiri, interviuri, analize de piata, informatii legislative, evenimente si lansari de produse/servicii noi pe piata, articole de specialitate concepute exclusiv de catre medici specialisti, precum si tendinte si directii ale dezvoltarii industriei farmaceutice pe piata nationala si internationala.
 • Revista MEDICA (928)
  Revista Colegiului Medicilor din Romānia
 • Revista Medicina Interna (835)
  Revista editata de Societatea Romana de Medicina Interna. De pe pagina revistei se pot descarca in format pdf numerele aparute incepand din 2004.
 • Revista Romana de Bioetica (818)
  De ce Revista Romana de Bioetica?
  Demersul bioeticii este puternic influentat de specificul cultural al fiecarei comunitati, de cutumele si miturile acesteia, de psihologia de grup, de conduita si morala acceptata de aceasta.
 • Revista Societatii Romane de Chirurgie (807)
  Intr-un format dinamic, ce ofera flexibilitate si acces la un volum foarte mare de informatie, acest portal este prima publicatie electronica de profil chirurgical din Romania.

  Fiind copia identica, din punct de vedere informatie, a revistei tiparite, acest portal va faciliteaza accesul la articolele publicate in Revista Societatii Romane de Chirurgie incapand din anul 2003.