EMCB - etapa a XI-a ('Medicina Modernă')

30.06.2015, 22:01

Stimati Colegi,

Incepand cu data de 1 iulie 2015 va incepe Programul de Educatie Medicala Continua la Distanta prin Internet "EMCB - etapa a XI-a - Medicina Modernă (în limba engleză)". Programul este si de aceasta data organizat de catre Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti si Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti.

Pentru a facilita accesarea sa de catre cat mai multi utilizatori, durata de desfasurare a prezentei etape este de jumătate de an, intre 01.07.2015 - 31.12.2015. Utilizatorii au la dispozitie intreaga perioada pentru a raspunde la chestionare.

Punctajele participantilor vor fi evaluate la terminarea etapei curente. Eliberarea diplomelor se va face ulterior acestei date, doar pentru participantii care au intrunit criteriile de absolvire.

Certificatele NU vor contine punctaje fractionate -- in cazul in care medicul NU raspunde la toate chestionarele din etapa respectiva si NU raspunde corect la minim 80% din chestionare, NU primeste certificat de absolvire a etapei.

Reamintim ca maxim o treime din punctajul profesional poate fi reprezentata de activitati educationale din alte domenii medicale decat specialitatea de baza si ca minim o treime din creditele EMC trebuie sa provina din participarea la cursuri.

Pentru promovare, este obligatorie completarea tuturor chestionarelor propuse in cadrul etapei. Dupa evaluare se elibereaza certificate de absolvire cumuland 16 credite EMC doar pentru medicii care au raspuns corect la minim 80% din totalul intrebarilor prezente in chestionarele propuse si care au completat toate chestionarele existente (14 chestionare).

Utilizatorul care respecta aceste criterii, primeste certificatul de absolvire cu 16 credite EMC.

Certificatele de absolvire NU se pot elibera inainte de termenele prevazute mai sus.

Va rugam sa consultati inainte de completarea chestionarelor si informatiile furnizate in sectiunile 'Intrebari frecvente' si 'Mod de utilizare'.

Comentarii (2)


EMCB
https://www.emcb.ro/article.php?story=20150630175324830