emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
16.09.2021, 10:39

S-a incheiat a treia etapa de evaluare a participantilor la programul EMCB

Anunturi EMCBLa data de 30 aprilie 2014 s-a incheiat a treia perioada de evaluare a punctajelor participantilor la Programul de Educatie Medicala Continua la distanta prin internet "EMCB - etapa a X-a", organizat de Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti si UMF "Carol Davila" Bucuresti.

Se vor acorda certificate de absolvire doar medicilor care au raspuns corect, in intervalul 1.01.2014 - 30.04.2014, la toate chestionarele de verificare a cunostintelor si au intrunit punctajul minim necesar, si care nu au primit certificat in primele doua perioade de absolvire.

Rezultatele sunt disponibile accesand link-ul Rezultate chestionare din meniul Functii utilizator.
Rezultatele calculului automat al punctajului au putut fi contestate pana pe data de 11.05.2014 inclusiv.

Certificatele au fost expediate catre sediile colegiilor judetene, de unde pot fi ridicate de colegii din provincie.
Medicii din Bucuresti pot ridica certificatele de la sediul CMMB, str. Avram Iancu nr. 1. Important: Se elibereaza certificate de absolvire cumuland 16 credite EMC numai pentru medicii care au raspuns corect la minim 80% din totalul intrebarilor oferite in chestionarele propuse si care au completat toate chestionarele propuse. Utilizatorul care respecta aceste criterii, primeste certificatul de absolvire cu 16 credite EMC.

Certificatele de absolvire NU se pot elibera inainte de termenul prevazut (aproximativ o luna de la finalizarea etapei), si NU vor contine punctaje fractionate (in cazul in care medicul NU raspunde la toate chestionarele din etapa respectiva si NU raspunde corect la minim 80% din chestionare, NU primeste certificat de absolvire a etapei).

Reamintim ca, pentru a facilita accesarea sa de catre cat mai multi utilizatori, durata de desfasurare a prezentei etape a fost de un an, intre 01.05.2013 - 30.04.2014. Utilizatorii au avut la dispozitie intreaga perioada pentru a raspunde la chestionare. Punctajele participantilor au fost evaluate in trei transe, la fiecare patru luni (adica in lunile ianuarie, mai si septembrie).