emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
23.01.2021, 21:15

S-a incheiat prima etapa de evaluare a participantilor la programul EMCB

Anunturi EMCBIncepand cu data de 1 mai 2013 a inceput Programul de Educatie Medicala Continua la distanta prin internet "EMCB - etapa a X-a". Programul este si de aceasta data organizat de catre Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti si Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol davila" Bucuresti.

Reamintim ca, pentru a facilita accesarea sa de catre cat mai multi utilizatori, durata de desfasurare a prezentei etape este de un an, intre 01.05.2013 - 30.04.2014. Utilizatorii au la dispozitie intreaga perioada pentru a raspunde la chestionare. Punctajele participantilor vor fi evaluate in trei transe, la fiecare patru luni (adica in lunile ianuarie, mai si septembrie).

La data de 31 august s-a incheiat prima perioada de evaluare a punctajelor participantilor la program.
Se vor acorda certificate de absolvire doar medicilor care au raspuns corect, in intervalul 1.05.2013 - 1.09.2013, la toate chestionarele de verificare a cunostintelor si au intrunit punctajul minim necesar. Pentru acestia, rezultatele sint disponibile accesand link-ul Rezultate chestionare din meniul Functii utilizator. Rezultatele calculului automat al punctajului au putut fi contestate pana pe data de 11.10.2013 inclusiv (nu au fost inregistrate contestatii).

Certificatele de absolvire aferente primei transe a etapei a X a programului EMCB au fost eliberate.
Pentru medicii membri ai Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti acestea sunt disponibile la sediul institutiei, Str. Avram Iancu nr 1, Sector 2, Bucuresti.
Pentru medicii membri ai Colegiilor judetene, certificatele au fost expediate prin posta pe 30.10.2013, ele putand fi gasite la sediile Colegiului Medicilor din judetul respectiv in zilele ce vor urma.

Important: Se elibereaza certificate de absolvire cumuland 16 credite EMC numai pentru medicii care au raspuns corect la minim 80% din totalul intrebarilor oferite in chestionarele propuse si care au completat toate chestionarele propuse. Utilizatorul care respecta aceste criterii, primeste certificatul de absolvire cu 16 credite EMC.

Certificatele de absolvire NU se pot elibera inainte de termenul prevazut (aproximativ o luna de la finalizarea etapei), si NU vor contine punctaje fractionate (in cazul in care medicul NU raspunde la toate chestionarele din etapa respectiva si NU raspunde corect la minim 80% din chestionare, NU primeste certificat de absolvire a etapei).

Restul participantilor vor fi evaluati in transele sus amintite, urmatoarea avand loc la data de 1 ianuarie 2014.