S-a incheiat etapa a VIII-a a programului EMCB

01.05.2011, 11:15

Stimati colegi,

S-a inceiat etapa a VIII-a a programului de educatie medicala continua EMCB, dedicata preponderent colegilor care activeaza in asistenta medicala primara (EMC medicina de familie).

A fost obligatorie completarea tuturor chestionarelor propuse Ón cadrul etapei (toate sectiunile EMC din cadrul etapei respective, in ambele luni ale etapei), indiferent de specialitatea medicului respectiv. Tipul de chestionare a ramas acelasi (5 intrebari de tip complement simplu pentru fiecare material propus, cu cate 4 variante de raspuns din care una singura a fost corecta).

Puteti verifica rezultatele la chestionarele din etapa a VIII-a accesand link-ul Rezultate chestionare din meniul Functii utilizator.

Rezultatele calculului automat al punctajului au putut fi contestate pana pe data de 31.05.2011 inclusiv; pana la data respectiva nu s-a inregistrat nicio contestatie.

Medicii din municipiul Bucuresti isi pot ridica certificatele de participare de la sediul CMMB. Ca si pana acum, medicii care nu sunt in evidenta CMMB isi pot ridica certificatele de participare de la sediile judetene ale Colegiului Medicilor (au fost expediate catre colegiile judetene in data de 11.07.2011).

Comentarii (11)


EMCB
https://www.emcb.ro/article.php?story=20110502141523302