emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
15.04.2021, 05:14

EMCB - etapa a VIII-a

Anunturi EMCBStimati colegi,
In perioada 1 dec. 2010 – 20 apr. 2011 se desfasoara etapa a VIII-a a programului de educatie medicala continua EMCB, dedicata preponderent colegilor care activeaza in asistenta medicala primara (EMC medicina de familie).

Reamintim ca maxim o treime din punctajul profesional poate fi reprezentata de activitati educationale din alte domenii medicale decat specialitatea de baza și ca minim o treime din creditele EMC trebuie sa provina din participarea la cursuri.
Este obligatorie completarea tuturor chestionarelor propuse în cadrul etapei. La finalul fiecarei etape se elibereaza certificate de absolvire cumuland 16 credite EMC numai pentru medicii care au raspuns corect la minim 80% din totalul intrebarilor oferite in chestionarele propuse și care au completat toate chestionarele propuse, in toate lunile (4 chestionare lunar x 4 luni durata programului = 16 chestionare) . Utilizatorul care respecta aceste criterii, primeste certificatul de absolvire cu 16 credite EMC.
Certificatele de absolvire NU se pot elibera inainte de termenul prevazut (aproximativ o luna de la finalizarea etapei), și NU vor contine punctaje fractionate (în cazul în care medicul NU raspunde la toate chestionarele din etapa respectiva și NU raspunde corect la minim 80% din chestionare, NU primeste certificat de absolvire a etapei).

Va rugam sa consultati inainte de completarea chestionarelor si informatiile furnizate in sectiunile 'Intrebari frecvente' si 'Mod de utilizare'! [edit 2011.04.18: perioada de valabilitate a chestionarelor a fost prelungita cu 2 zile]
EMCB - etapa a VIII-a | 4 comentarii | Creaza cont nou
Urmatoarele comentarii apartin celor care le-au trimis. Acest site nu raspunde pentru continutul lor.
EMCB - etapa a VIII-a
Scris de: nbecheru.tm pe 30.11.2010, 18:32
cind se afiseaza primele cursuri?
[ Raspunde | # ]
EMCB - etapa a VIII-a
Scris de: emnemes.cv pe 14.04.2011, 17:10
va rog sa-mi destainuiti cum se pot completa chestionarele daca nu functioneaza site-ul dvs de chestionare de 2 zile 13-14 apr.cu stima si respect emnemes.cv
[ Raspunde | # ]
EMCB - etapa a VIII-a
Scris de: mgalexa pe 18.04.2011, 09:02
Buna ziua,
de ce azi pe 18 aprilie nu mai sunt valabile chestionarele? Perioada 1 decembrie-18 aprilie include data de 18 aprilie,mai ales ca 3 zile nu au putut fi accesate intrebarile.
[ Raspunde | # ]