emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
12.08.2020, 15:44

Geriatric Medicine Symposia - BRAIN AGING Hot Topics 2010

Manifestari stiintifice,,Ana Aslan” International Academy of Aging are deosebita placere de a va invita sa participati la evenimentul The Geriatric Medicine Symposia – BRAIN AGING Hot Topics 2010, care va avea loc in perioada 21 - 22 octombrie 2010, la Hotel Novotel din Bucuresti.

Grup tinta: medici de medicina de familie si alte specialitati (geriatri, neurologi, psihiatri, psiho-geriatri), grupuri cu interes in domeniu (rezidenti, asistenti medicali, psihologi si coordonatori de programe). Organizat la un inalt nivel stiintific, simpozionul este creditat cu 12 ore CMEs pentru lucrari sustinute de experti internationali in Medicina Longevitatii si a Imbatranirii Cerebrale: Prof. Ezio Giacobini, Prof. Amos Korczyn, Prof. Luiza Spiru, Prof. Delia Podea, Prof. Valer Donca, Prof. Magda Tsolaki, Dr. Pieter Jelle Visser etc.

In cadrul acestui eveniment, se va lansa si proiectul european ,,Instruire in noile tehnologii medicale si perfectionare pentru medicii si asistentii medicali din ambulatorii de specialitate si spitale in Brain-Aging’’, un proiect national strategic, prin care se vor dezvolta competente în domeniul îmbătrânirii cerebrale în șase specialităti medicale (medicina imagistică, moleculară, neurologie, psihiatrie, geriatrie și medicină de familie). În cadrul acestui proiect, un numar de 1.220 de medici si 1.600 de asistenti se vor specializa in domeniul prevenirii si diagnosticarii îmbătrânirii cerebrale. Proiectul se va derula pe o perioada de 3 ani, in 8 centre regionale: Cluj, Iasi, Ramnicu Valcea, Constanta, Pitesti, Timisoara, Brasov, Bucuresti.

Va rugam sa confirmati participarea pana cel tarziu 15 octombrie 2010, la numarul de telefon/fax: 021-3124696 sau prin e-mail la office@brainaging.ro. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa accesati pagina de internet.