emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
16.09.2021, 11:14

Medicina de familie, prezent si perspective

Manifestari stiintificeSocietatea de Medicina de Familie – Medicina Generala Arad impreuna cu Societatea Nationala de Medicina Familiei – Medicina Generala si Universitatea de Vest “Vasile Goldis” Arad organizeaza in perioada 23-25 septembrie Conferinta Nationala de Medicina de Familie cu tema “Medicina de familie, prezent si perspective”. Cu aceasta ocazie va avea loc si sedinta de Senat a Societatii Nationale de Medicina Familiei – Medicina Generala la care vor participa si cei peste 100 de senatori ai Societatii.

Manifestarea este organizata in colaborare cu societatile judetene similare din Timis, Bihor, Caras-Severin, Alba, Hunedoara, Salaj.

La Deschiderea acestei manifestari au fost invitate personalitati din conducerea Ministerului Sanatatii, Colegilui Medicilor, Caselor Nationale de Asigurari de Sanatate, Asociatilor de Pacienti, precum si din conducerea locala si judeteana Arad.

Conferinta se va desfasura la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” din Arad. Capacitatea salii este de 450 locuri. Concomitent cu lucrarile conferintei se vor desfasura si workshopuri in 4 sali cu capacitati cuprins intre 60 si 120 locuri. Fiecare sesiune de workshop va avea o tema definita.

De asemenea in holul Teatrului, cu o suprafata de 600 m2, se va organiza o expozitie de standuri.

In premiera conferinta va fi transmisa si live pe un site dedicat acestui eveniment.

Site-ul conferintei: www.conferinta.confar.ro.

Medicina de familie, prezent si perspective | 0 comentarii | Creaza cont nou
Urmatoarele comentarii apartin celor care le-au trimis. Acest site nu raspunde pentru continutul lor.