S-a incheiat etapa a VII-a a programului EMCB

02.02.2010, 10:44

Stimati utilizatori,

Programul EMCB s-a desfășurat în anul 2009 într-o nouă formă, dedicata preponderent medicilor de familie si medicilor din asistenta medicala primara.

Calcularea punctajelor s-a efectuat automat.

Puteti verifica rezultatele la chestionarele din etapa a VII-a accesand link-ul Rezultate chestionare din meniul Functii utilizator. Decizia sistemului informatic a putut fi contestata pana la data de 14 martie a.c. In prezent nu se mai admit reclamatii referitoare la punctajul obtinut.

Diplomele au fost expediate catre colegiile judetene prin posta romana. Medicii din Bucuresti le pot ridica direct de la secretariatul CMMB. Medicii din tara le pot ridica de la sediile judetene ale CMR. Reamintim insa ca maxim o treime din punctajul minim poate fi reprezentata de activitati educationale din alte domenii medicale decat specialitatea de baza și ca minim o treime din creditele EMC trebuie sa provina din participarea la cursuri (decizia CMR nr. 67/2005, art. 4, alin. 2 și 3).

A fost obligatorie completarea tuturor chestionarelor propuse în cadrul etapei (toate sectiunile EMC din cadrul etapei respective, in ambele luni ale etapei), indiferent de specialitatea medicului respectiv. Tipul de chestionare a ramas acelasi (5 intrebari de tip complement simplu pentru fiecare material propus, cu cate 4 variante de raspuns din care una singura a fost corecta).

Comentarii (2)


EMCB
https://www.emcb.ro/article.php?story=20100202124410341