emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
16.01.2021, 11:18

A inceput etapa a VII-a

Anunturi EMCBStimati colegi,

In luna noiembrie a debutat etapa a VII-a a programului EMCB, preponderent dedicata colegilor care activeaza in asistenta medicala primara; noua etapa are o singura sectiune.

Durata etapei este de doua luni, timp in care vor fi postate lunar cate 8 articole, fiecare incheiat cu cate un chestionar de verificare a cunostintelor. Chestionarele vor cuprinde pentru fiecare articol cate 5 intrebari de tip grila cu cate patru variante de raspuns, dintre care una singura va fi corecta.

Chestionarele pot fi accesate si completate in perioada 1 nov. 2009 - 17 ian. 2010.

Reamintim ca maxim o treime din punctajul profesional poate fi reprezentata de activitati educationale din alte domenii medicale decat specialitatea de baza și ca minim o treime din creditele EMC trebuie sa provina din participarea la cursuri.

Este obligatorie completarea tuturor chestionarelor propuse în cadrul etapei. La finalul fiecarei etape se elibereaza certificate de absolvire cumuland 16 credite EMC / etapa numai pentru medicii care au raspuns corect la minim 80% din totalul intrebarilor oferite in chestionarele propuse și care au completat toate chestionarele propuse, in toate lunile (8 chestionare lunar x 2 luni durata programului = 16 chestionare) . Utilizatorul care respecta aceste criterii, primeste certificatul de absolvire cu 16 credite EMC.

Certificatele de absolvire NU se pot elibera inainte de termenul prevazut (aproximativ o luna de la finalizarea etapei), și NU vor contine punctaje fractionate (în cazul în care medicul NU raspunde la toate chestionarele din etapa respectiva și NU raspunde corect la minim 80% din chestionare, NU primeste certificat de absolvire a etapei).

Va rugam sa consultati inainte de completarea chestionarelor si informatiile furnizate in sectiunile 'Intrebari frecvente' si 'Mod de utilizare'! Va uram succes!

A inceput etapa a VII-a | 0 comentarii | Creaza cont nou
Urmatoarele comentarii apartin celor care le-au trimis. Acest site nu raspunde pentru continutul lor.