emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
16.01.2021, 12:41

ARTOP 2009

Manifestari stiintifice
Asociatia Romana a Traumatologilor si Ortopezilor Pediatri organizeaza cea de-a doua Conferinta Nationala ARTOP, in perioada 8 - 10 octombrie 2009, in cadrul salii Berlin a Hotelului Rin Grand din Bucuresti.

Insotita de o expozitie medicala in cadrul careia companiile de profil vor prezenta aparatura de specialitate de ultima generatie, Conferinta ARTOP 2009 va reuni cadre medicale de renume, prezentand subiecte de real interes si inovatii remarcabile in domeniul ortopediei copilului.
Adresata specialistilor acestui domeniu specific prin adresabilitatea-i si reunind un public reprezentativ format din peste 150 de reprezentanti din sfera ortopediei, manifestarea se desfasoara sub semnul excelentei si poarta girul personalitatilor de renume.

“Interventiile chirurgicale pentru copii nu pot si nu trebuie facute Ón spitalele de adulti. Copiii nu sunt niste adulti in miniatura, ei au o patologie specifica. Specialitatea de ortopedie pediatrica are o specificitate legata de varsta, tipul de leziune si tipul de malformatie (...).”

Prof.Dr. Gheorghe Burnei
Presedinte ARTOP
Presedinte Conferinta

Detalii: http://www.ortopediepediatrica.ro/artop/.