emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
19.01.2021, 20:25

Congresul Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva

Manifestari stiintifice
Cel de al 35-lea Congres National cu participare internationala al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva va avea loc in perioada 13 - 17 mai 2009 la Sinaia.

Sinaia s-a dovedit a fi o excelenta locatie pentru organizare; este usor de ajuns din diferite parti ale tarii datorita facilitatilor de comunicatie, cu o clima si posibilitati de a petrece foarte placut cateva zile.
Intalnirea anuala a membrilor Societatii de A.T.I. este un eveniment intrat in traditie si ca de fiecare data ofera prilejul de a aborda teme importante de anesteziologie si terapie intensiva.

Vor fi prezenti in cadrul Sesiunilor Stiintifice medici romani si straini cu valoroase contributii stiintifice, ce vor sublinia inca o data caracterul deschis al colaborarii societatii romane de ATI cu alte societati profesionale.

Spre a promova in continuare realizarile specialitatii noastre se asteapta o participare activa la lucrarile Congresului, realizand astfel un program stiintific de inalta valoare si un program social atractiv.

Pentru informatii ši inscrieri vizitati site-ul evenimentului, http://www.sraticongres.ro/ .

Selectii din mesajul de bun venit al presedintelui SRATI, Prof. Univ. Dr. Šerban Marinescu.