emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
19.01.2021, 21:15

Congres International de Medicina Anti-Aging

Manifestari stiintifice
In perioada 22 - 24 mai 2009 litoralul Marii Negre (Hotel Europa, Eforie Nord) va gazdui cel de-al IV-lea Congres International de Medicina Anti-Aging si cel de-al II-lea Congres International de Lasere in Medicina si Chirurgie.

Medicina Anti-Aging, axata pe descoperirea si sustinerea metodelor de prevenire a afectiunilor si de incetinire a procesului de imbatranire, studiaza si promoveaza metodele si terapiile cu rezultate pozitive in prelungirea duratei si imbunatatirea calitatii vietii umane.

Lupta impotriva procesului de imbatranire reprezinta un proces global, interdisciplinar, ce nu antreneaza doar diverse ramuri medicale (medicina interna, nutritionisti, psihologi, fizioterapeuti, dermatologi, chirurgi, etc.) ci si cercetarea stiintifica in domeniile fizicii, chimiei, biologiei, geneticii, etc., precum si studiul factorilor socio-educationali specifici. Terapiile noi moderne bazate pe aplicatiile laser isi gasesc din ce in ce mai multi adepti iar folosirea si utilizarea corecta a acestora trebuie sa reprezinte unul dintre obiectivele noastre de importanta maxima. Invitarea in cadrul Congresului a unor specialisti in laser cu experienta mare va aduce un flux nou de informatie care va fi util atat celor care doresc sa inceapa sa lucreze cu aceste echipamente cat si utilizatorilor cu experienta.

Pastrand traditia anilor precedenti, programul stiintific va fi deosebit de interesant, imbinand discipline de anti-aging, laser terapie, laser chirurgie si estetica, beneficiind de speakeri de renume mondial si dispunand de un program social incantator.

Dr. Robert Goldman, Co-Fondator si Presedinte al Academiei Americane de Anti-Aging, a confirmat participarea in calitate de Presedinte al Comitetului Stiintific al Congresului, garantand astfel excelenta in alcatuirea programului.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, vizitați http://www.amaacongres2009.ro/

Selecții din mesajul de bun venit al președintelui congresului, Prof. Dr. Călin Giurcăneanu