emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
16.09.2021, 11:55

Etapa a patra a programului EMCB s-a incheiat

Anunturi EMCBStimati colegi,

Etapa a patra a programului de Educatie Medicala Continua EMCB a luat sfarsit la data de 14.10.2007. Desfasurata intre 01.04.2007 - 14.10.2007, etapa s-a desfasurat pe 5 sectiuni: medicina interna, chirurgie, gastroenterologie, pediatrie si alte specialitati.

Pe data de 15 februarie au fost expediate spre colegiile judetene ale medicilor diplomele (certificatele) care atesta punctajele EMC pentru medicii care au participat la aceasta etapa a programului EMCB. Ne cerem scuze pentru intarzierea cu care au fost expediate, motivele fiind insa independente de noi.

Pentru a intra in posesia diplomelor:
- Medicii membri ai CMMB vor putea sa isi ridice certificatele de la secretariatul CMMB, Str. Avram Iancu nr.1, sect. 2, Bucuresti
- Medicii membri ai CM judetene vor putea ridica certificatele de la sediile judetene ale CM din judetul in care sunt inregistrati.

Inscrierea in program a medicilor se desfasoara in continuare in vederea participarii la urmatoarea etapa a programului, care va fi lansata in 2008.
Numele de utilizator si parola medicilor deja inscrisi in program raman valabile pentru etapele urmatoare.
Pana la urmatoarea etapa EMC a programului, invitam medicii sa citeasca materialele stiintifice nou aparute.
Va multumim si va asteptam!

Nota (martie 2008): publicam in continuare lista colegiilor judetene catre care s-au expediat diplomele de participare, cu atasarea confirmarilor de primire pentru documentele expediate: Alba, Arad, Argeș
Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Bistrița-Năsăud
Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna
Dâmbovița, Dolj
Galați, Giurgiu, Gorj
Harghita, Hunedoara
Ialomița, Iași
Mehedinți, Mureș, Maramureș
Neamț
Olt
Prahova

Sălaj, Suceava, Satu Mare, Sibiu,
Timiș, Tulcea, Teleorman,
Vaslui, Vâlcea, Vrancea