emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
17.02.2020, 15:04

Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala - 2007

Stiri generaleIn perioada 5 - 7 iulie 2007 se va desfasura la Bucuresti (Palatul Patriarhiei) Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala - 2007. Aflata la a 5-a editie, manifestarea va suscita un deosebit interes, fiind asteptati la lucrari peste 1000 medici.

Conferinta este organizata de Societatea Academica de Medicina Familiei, in parteneriat cu Societatea Romana de Cardiologie si Academia de Stiinte Medicale.

Editia 2006 a fost creditata de CMR cu 18 credite EMC; in plus, tinand cont de impactul temei abordate asupra altor zone ale practicii medicale, editia 2007 va fi creditata si de catre ordinul asistentilor medicali (OAMMR), precum si de ordinul biologilor si al biochimistilor (OBBCSSR).

Conferinta va fi coordonata de Prof. Dr. M. Cinteza (Presedinte) si de Prof. Dr. L. Gherasim (Presedinte de Onoare). De asemenea, ca si la editiile anterioare, sunt invitati cu lucrari deosebit de asteptate Prof. Dr. D.Vinereanu, Prof. Dr. Carmen Ginghină, Prof. Dr. D. Gaiță, Prof. Dr. C. Macarie, Dr. G. Tatu-Chițoiu, Prof. Dr. D.D. Ionescu, Prof. Dr. M. Vintila, Prof. Dr. G.A. Dan, precum si altii.

Conferinta are formatul unui Curs National de Cardiologie, dovedindu-se de-a lungul editiilor precedente extrem de util si de apreciat de catre medicii participanti. In plus, incepand cu editia 2006, participantii la lucrari au posibilitatea de a vota lucrarile favorite dintre cele expuse.

Organizatorii au intentia ca, impreuna cu toti membrii Consiliului Stiintific, sa editeze o carte in format eletronic (suport CD) cu lucrarile prezentate. CD-ul realizat la o editie anterioara a avut un succes deosebit.

Evenimentul va beneficia si de o puternica mediatizare in presa, partenerii media ce vor participa si prezenta stiri si reportaje de la Conferinta fiind: saptamanalul “Viata Medicala”, “Saptamana Medicala”, Rompres, Mediafax, Prima TV si Realitatea TV. De asemenea, revista medicala de limba engleza Maedica – a Journal of Clinical Medicine este partener media al evenimentului.

Pentru inregistrare on-line si mai multe detalii despre programul conferintei vizitati pagina internet a conferintei, www.medica.ro.

Consemneaza: dr. R. I. Trascu