emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
17.02.2020, 15:25

Revista Romana de Boli Infectioase - Romanian Journal of Infectious Diseases (Ro J Infect Dis.)

Publicatii medicale
Revista Romana de Boli Infectioase – Romanian Journal of Infectious Diseases (Ro J Infect Dis.) este revista oficiala a Societatii Romane de Boli Infectioase, o revista cu traditie, primul numar fiind publicat in anul 1997.

Revista este acreditata CNCSIS si urmeaza sa fie acreditata international (frecventa de aparitie: trimestriala).
Revista are un nivel ridicat de continut stiintific si se adreseaza in primul rand specialistilor in boli infectioase, dar si celor care studiaza sau doresc sa fie la curent cu noutatile in domeniu, precum si medicilor de alte specialitati care se confrunta cu domeniul bolilor infectioase.
Revista a incheiat parteneriate cu alte prestigioase reviste si surse de informatie de specialitate pentru a va putea tine la curent cu cele mai noi descoperiri si metode de tratament din toata lumea (Reuters/Health, Journal of Family Practice, The Canadian Family Physician).

Revista Romana de Boli Infectioase contine editoriale, referate, actualitati, studii de caz care studiaza bolile infectioase din domeniul bacteriologiei, virusologiei si parazitologiei. Patologia, imunologia si biochimia legate de aceste afectiuni sau de agentii lor patogeni sunt subietele discutate intre paginile revistei.
Consemneaza: Dr. R. I. Trascu