emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
17.02.2020, 16:10

Revista Romana de Pediatrie - Romanian Journal of Pediatrics (Ro J Pediatr.)

Publicatii medicale
Aparuta de 50 de ani in peisajul medical romānesc, Revista Romāna de Pediatrie – Romanian Journal of Pediatrics (Ro J Pediatr.) este revista oficiala a Societatii Romāne de Pediatrie. Primul numar a fost publicat in anul 1951.

In prezent Revista este acreditata CNCSIS, urmeaza sa fie acreditata international si are o frecventa de aparitie trimestriala.

Revista a incheiat parteneriate cu alte prestigioase reviste si surse de informatie de specialitate (Reuters/Health, Journal of Family Practice, The Canadian Family Physician, etc) pentru a va putea tine la curent cu cele mai noi descoperiri si metode de tratament din toata lumea.

Revista Romāna de Pediatrie contine editoriale, referate, actualitati, studii de caz care vin sa imbogateasca experienta medicilor interesati de acest domeniu. Grija medicilor pediatri de a fi intotdeauna la curent cu noutatile din domeniul de activitate este dovedita si prin interesul pe care acestia il manifesta fata de aceasta publicatie. Revista are un nivel ridicat de continut stiintific si se adreseaza in primul rānd specialistilor pediatri, dar si medicilor de familie sau celor care studiaza sau doresc sa fie la curent cu noutatile in domeniu.
Consemneaza: Dr. R. I. Trascu