emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
17.02.2020, 15:29

Revista MAEDICA - a Journal of Clinical Medicine (MAEDICA J Clin Med)

Publicatii medicale
O noua revista de medicina clinica, MÆDICA – a Journal of Clinical Medicine (MÆDICA J Clin Med) este astazi alaturi alaturi de revistele internationale consacrate, o revista ce este acreditata CNCSIS ce urmeaza sa fie acreditata si international.

Este o revista de elita ce prezinta cele mai noi studii, cercetari, descoperiri si discutii din medicina clinica actuala si urmareste, prin inalta tinuta si bogatul continut stiintific de specialitate sa ridice calitatea actului medical in Romania si peste hotare.

Revista MÆDICA – a Journal of Clinical Medicine contine editoriale stiintifice care constituie o sinteza la zi, argumentata cu rezultatele lucrarilor nationale si internationale cele mai noi. Ea prezinta si un numar consistent de lucrari clinice originale din Romania, dar si de la prieteni si colaboratori din alte tari, fiind interesanta si utila si in afara granitelor tarii. De aceea redactarea sa se face in intregime in limba engleza.

Īn prezent MÆDICA – a Journal of Clinical Medicine este indexata in bazele de date internationale Proquest, Scirius, WAME, OmniMedicalSearch, iar pe viitor urmeaza sa fie inscrisa in bazele de date medicale Medline, Scopus, HighWire Press Standford, MedSci Communications, Medical-Journals, etc.

Consemneaza: Dr. R. I. Trascu