emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
20.01.2021, 10:23

Cea de-a treia etapa a programului EMCB

Anunturi EMCBStimati colegi,

Cea de-a treia etapa a programului de educatie medicala continua online EMCB, realizata de Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti, in colaborare cu Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, demareaza la 1 Aprilie 2006. Ca si in etapele precedente, activitatea de Educatie Medicala Continua (EMC) va consta din publicarea de articole stiintifice si chestionare de verificare a cunostintelor pe site-ul dedicat programului.

Materialele de EMC vor fi grupate in patru sectiuni: medicina interna, chirurgie, pediatrie si "alte specialitati". Fiecare dintre aceste sectiuni este creditata de catre Colegiul Medicilor din Romania cu un numar de 12 Credite Educatie Medicala Continua. Programul se adreseaza tuturor medicilor din tara si se va desfasura in perioada 1 aprilie - 30 septembrie 2006. Medicii au posibilitatea de a participa la una sau mai multe sectiuni ale programului. Inscrierea se face pe site-ul web, fiind posibila si dupa data de incepere a programului. Pentru inscriere trebuie citite si urmate instructiunile de aici. In atentia medicilor sot/sotie, frati sau lucrand in aceeasi institutie: nu pot fi inscrisi doi utilizatori folosind aceeasi adresa de email. Rugam persoanele aflate in aceasta situatie sa furnizeze adrese diferite de mail. Participarea la program este gratuita.

Reamintim cu acest prilej ca programul EMCB NU se adreseaza medicilor stomatologi, programa de specialitate a acestora nemaifiind preocuparea Colegiului Medicilor din Bucuresti. In consecinta stomatologii nu pot fi inscrisi in program.

Pentru medicii deja inscrisi, raman valabile numele de utilizator si parolele de accesare existente. Detalii suplimentare despre program sunt disponibile pe site

Va asteptam!