emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
20.01.2021, 09:02

Colaborare EMCB - Timisoara Medical Journal

Stiri generaleDr. Tiberiu Staniea,
Coordonator tehnic program EMCB

Se constata de la zi la zi cresterea interesului medicilor pentru procesul de EMC desfasurat prin Internet. Aceasta se datoreaza avantajelor imense, de la pretul de cost scazut, la accesibilitatea aproape nelimitata si pana la inalta calitate a informatiei medicale.
In interesul medicilor utilizatori ai acestor sisteme EMC online trebuie sa existe o colaborare intre acestea, pentru ca informatia medicala sa poata ajunge la cat mai multi din cei interesati, indiferent unde ar fi acestia... In acest sens Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti initiaza colaborarea cu alte publicatii si site-uri web care au ca obiect de activitate educatia medicala continua online.
Un prim partener in acest demers este publicatia Timisoara Medical Journal care prin calitatea si modul de prezentare al informatiei medicale se ridica la standardele internationale in domeniu.
Astfel, incepand din data de 2 iulie a.c. pe EMCB vor fi prezente, la sectiunile corespunzatoare, abstractele articolelor stiintifice din TMJ precum si link-urile catre versiunea full text a articolelor, aflata pe site-ul TMJ.
Va reamintim ca si site-ul TMJ ofera posibilitatea medicilor de a beneficia de EMC online.

In lunile urmatoare speram sa stabilim un astfel de parteneriat cu orice alta publicatie medicala din tara interesata in acest domeniu.

Va asteptam