Biblioteca de linkuri

09.07.2005, 16:22

Dr. Tiberiu Staniea
Coordonator tehnic EMCB

Stimati colegi!

Programul de Educatie Medicala Continua - EMCB, isi propune ca, pe langa activitatea EMC si cea de promovare a literaturii medicale pe Internet sa realizeze, cu sprijinul Dumneavoastra, o cat mai bogata biblioteca de linkuri medicale.

Fara indoiala, fiecare din noi, cei care utilizam Internetul in scopul informarii medicale, a apelat la serviciile motoarelor consacrate de cautare. De multe ori insa, miile daca nu milioanele de rezultate venite sunt descurajante, mai ales cand ne grabim... De aceea va invitam sa vizitati sectiunea de link-uri "Links" a site-ului nostru si mai ales sa ne trimiteti si propuneti link-uri din toate specialitatile medicale, link-uri pe care le-ati considerat de valoare pentru activitatea Dvs., bogate in informatie, linkuri care vor purta girul medicilor cunoscatori din fiecare domeniu.

Aceasta va fi in sprijinul colegilor care vor economisi timp pentru cautarea informatiei medicale specifice, mai ales prin faptul ca vor evita site-urile cu reclame, informatie de calitate indoielnica sau inadecvate.

Va rugam sa insotiti linkurile propuse de un scurt comentariu, dupa modelul celor de pe site, pentru ca inaintea vizitarii sa avem o idee despre ce vom putea gasi acolo. Transmitem si rugamintea de a ne trimite comentarii la linkurile deja existente si sa ne semnalati eventualele linkuri moarte (care nu mai corespund scopului lor sau nu mai conduc nicaieri). Puteti de asemenea sa propuneti si noi domenii de linkuri, chiar si din topic-uri inrudite cu activitatea medicala.

Cu speranta ca impreuna vom crea un instrument util tuturor colegilor aflati in cautarea informatiei medicale de calitate,

Va asteptam!

Echipa de realizare EMCB


EMCB
https://www.emcb.ro/article.php?story=20050709192243128